Skip to main content

Vanliga frågor om Vimlas tipsningslänk

Vanliga frågor och funderingar om Vimlas värvningslänk. Kolla in Vimlas egna FAQ om deras värvningssystem om du vill veta mer.

Min Vimla tipslänk fungerar inte

För att tipslänken ska fungera måste du vara ny kund hos Vimla, använd tipslänken för att starta ditt nya abonnemang. Om länken du använder inte fungerar kan du testa våran länk här, Vimla Tipslänk för 10kr rabatt/månad.

Hur hittar jag min värvningslänk?

Logga in på Mitt Vimla, och klicka på Tipsningar i menyn. Här kan du enkelt kopiera din tipsningslänk eller dela den direkt via mejl eller Facebook.

Kan jag rekrytera så många att min abonnemang blir gratis hos Vimla?

Ja, det kan du! För varje person som går med Vimla med din länk får du 10kr rabatt varje månad (så länge ni både har ett aktivt Vimla konto). Så det är bara börja tipsa familj och vänner om du vill ha ett billigare abonnemang.

Kan man tipsa sig själv på Vimla?

Om du är intresserad av att ha två abonnemang hos Vimla borde det inte vara något problem att du tipsar det ena kontot med det andra. Men det går inte att rekrytera sig själv om du bara har ett konto. För mer info om vad som gäller kan du kontakta Vimla Support.

Är Vimla tipsrabatt för alltid?

Om du tipsar en kompis till Vimla med din länk får ni både 10 kr rabatt i månaden så länge ni båda har ett aktivt abonnemang hos Vimla, skulle någon av er säga upp ert abonnemang eller inte betalar era räkningar så slutar rabatten fungera.

Vimla vs Hallon, vilket är bäst?

Både Vimla och Hallon är prisvärda mobil abonnemang som har liknande täckning och erbjuder ungefär samma tjänster. Hallon.se erbjuder inget tipssystem som Vimla gör, så om du tror att din vänner och familj skulle vilja gå över till Vimla så är Vimlas priser oslagbara (med tipsrabatt).

Vilka mobilnät använder Vimla och hur är täckningen?

Vimla använder Telenors mobilnät som täcker så gott som hela Sverige. På Vimlas hemsida hittar du en karta som visar hur bra mobiltäckningen är runt om i Sverige. Här.

Kan jag behålla mitt nuvarande telefonnummer om jag byter till Vimla?

Det går hur bra som helst att behålla sitt gamla nummer när man byter till Vimla. Det är otroligt smidigt och bekymmersfritt.